textielreinigers

Bel ons! 038-3332995

Specialistisch reinigen

 

Rook en roetreiniging

Je hebt rook en roetschade in je huis, overal roet en brandlucht. Je hoeft dat niet zelf te reinigen of te wassen. Wij kunnen het bij je ophalen, reinigen, eventueel opslaan voor een tijdje en het weer terugbrengen. Dit doen wij al tientallen jaren. Hierdoor hebben wij een uitgebreide expertise opgebouwd voor het verwijderen van roet en geur uit veel verschillende materialen.

 

Waterschade

Zo snel mogelijk behandelen van textiel wat waterschade heeft opgelopen is een must. Bel ons direct op nr 0653151332, zodat wij het komen halen en direct kunnen beginnen met een schadestop door geforceerd drogen of spoelen.

 

Trouwjurken en delicate stoffen

Trouwjaponnen, cocktailjurken of gala kleding hebben een aparte benadering nodig  om het te reinigen,  door het gebruik van delicate stoffen, door de applicaties die aangebracht zijn, door de manier van confectioneren. Onze reinigingstechnieken zijn daar op afgestemd.

 

Brandwerend, waterafstotend en desinfecterend

Aparte toevoegingen, zoals het waterafstotend maken, het brandwerend maken, of het desinfecterend maken van stoffen voeren wij in eigen beheer uit.  Ook het ontgeuren van textiel kan op verschillende manieren gedaan worden. Natuurlijk afhankelijk van de stof waar het in zit en de geur die verwijderd moet worden.

 

Characterkostuums en Mascottes.

Een aparte specialisme is het reinigen van pakken van bijvoorbeeld tekenfilmfiguren of mascottes van bedrijven of sportclubs.Deze character kostuums en mascottes worden voorbehandeld. De harde koppen worden handmatig en met zorg aan de binnen- en de buitenkant gereinigd. De zachte pakken worden met een speciaal wasproces gereinigd. Voor iemand die er de hele dag in moet lopen een fris en schoon gevoel.

 

Meubelreiniging

Uw meubelstuk (bank, matras) wordt ingesproeid, geborsteld en gespoeld middels de sproei-extractie methode. Daarna wordt het in de droogkamer 24 uur gedroogd. Vervolgens wordt beoordeeld of het proces moet worden herhaald (meestal wel!) of vuilafstotend gemaakt wordt en verpakt wordt voor verzending. Door deze methode kan alle textiel gereinigd worden, ook als het ergens aan bevestigd is. Het hele proces duurt vijf dagen: van ophalen tot wegbrengen. De prijs van een bank is €55,00 per zitdeel en een matras ongeveer €40,00 1p en €60,00 2p.

 

 

topcleaning textielreinigers Kampen

 

Topcleaning Textielreinigers

Oudestraat 234

8261CB Kampen

038 3332995

Vestigingen

A Kampen A Groningen A Groningen

Stomerij en Wasserij

Oudestraat 234

Wasserette

Nieuwe Ebbingestraat 79

Stomerij en Wassalon

Meeuwerderweg 30

A

Oudestraat 234

8261 CB Kampen

 

038 333 2995

Vragen of meer informatie?

A | 2021

Realisatie YVONNE RECLAME